Wil jij graag naar Galapagos reizen?

De Galapagoseilanden – je hebt er vast weleens van gehoord. Op deze prachtplek zijn geen mensen of roofdieren te bekennen en daarom is er volop flora en fauna te bewonderen, die anders niet de kans kregen om tot bloei te komen. Gevolg: je vindt op deze eilanden de meest zeldzame dieren! En juist doordat er dreiging ontbreekt, doet de natuur daar wat ‘ie wil en laat ze zich van heel dichtbij bekijken. Een genot voor bezoekers! En eén van de redenen waarom het een aanrader is om naar Galapagos te reizen! Maar er zijn nog veel meer redenen om naar Galapagos te reizen. De eilanden hebben een heerlijk aangenaam klimaat en het is dan ook het hele jaar mogelijk om naar Galapagos te reizen. Wel is het het beste weer én dus ook het drukste qua bezoekers in de maanden januari t/m april. Als je tussen mei en december reist is het een paar graadjes koeler, maar nog steeds een aanrader. Het is overigens wel goed om na te gaan of je misschien speciale diersoorten wilt zien als je naar Galapagos gaat reizen. Sommige diersoorten paren bijvoorbeeld vooral in een bepaalde periode. Kortom, naar de Galapagos eilanden reizen is een once in a life time experience en niet te vergelijken met andere vakanties! Wist je dat Charles Darwin op deze bekende plek zijn bekende evolutietheorie ontwikkelde? Treed in zijn voetsporen door naar Galapagos te reizen en geniet van de indrukwekkende vulkanische landschappen en adembenemend prachtige  zonsondergangen! Overtuigd dat je naar Galapagos wilt reizen? Lees dan zeker verder!

De allerbeste Galapagos reizen: waar boeken?

De leukste Galapagos reizen boek je via Atacama. Atacama is specialist in de Andes en biedt volledig uitgewerkte individuele pakketreizen op maat, naar 5 prachtbestemmingen langs de Zuid-Amerikaanse Andes! Kenmerkend voor deze omgeving zijn haar ongerepte natuur, haar puurheid, de oude culturen, de kleurrijke tegenstellingen en heel veel ontdekkingsmogelijkheden. De 5 landen zijn Ecuador, Peru, Bolivia, Chili een Argentinië, maar natuurlijk kun je ze ook combineren! We boeken alles voor je wat je maar wilt: trekking, selfdrive, crossbordertrips, excursies, vervoer, lokale vluchten, overnachtingen…. Jij beschrijft hoe je het voor je ziet en Atacama doet de rest! Atacama heeft jarenlang ervaring, en een team van ervaren avonturiers en regio experts. Je gaat alleen op pad met specialisten en natuurlijk bouwen we in jouw reis voldoende rust- en nagenietmogelijkheden in! Atacama gaat daarbij voor de allerbeste kwaliteit, maar natuurlijk ook voor eerlijke en transparante prijzen. Als je al weet dat je naar Galapagos wilt reizen, dan heb je bij Atacama bijvoorbeeld keuze uit: De Ecuador Untamed reis. Een 5-daags bezoek aan de Galapagos eilanden, waarbij je elke dag per boot naar de kustlijn gaat, of lopend door het water. Ook ontdek je de Amazonewoudjungle gedurende 4 dagen lopend of in een kano, samen met een klein groepje. Een mundo Mitico reis kan natuurlijk ook. Dit is een 8 daagse cruise, waarbij je slaapt en woont aan boord, terwijl het schip je langs allerlei mooie plekken vaart, zoals de vulkanische eilanden Fernandina en Isabella. De Darwin-explorer reis. Dit is een combinatiereis naar zowel de Galapagoseilanden als de Noordelijke Andes. Dit is een cruise met een duur van 4 dagen; je slaapt aan boord van een fijn schip, en overdag bezoek je verschillende eilanden én je bezoekt 2 dagen land het prachtige Mindo-Nambillo Cloud Forest!

Meer info?

Je bent nu vast nieuwsgierig geworden naar Galapagos reizen! Meteen één van Atacama’s Galapagos reizen boeken of heb je nog vragen?

  • Stuur ons een mail
  • Bezoek een informatie-avond
  • Of kijk eens op de volgende link: atacama.be

Veel plezier met het maken van je keuze!